Jdi na obsah Jdi na menu
 


Politika? Co to je? Je to něco co když se pronese, tak se jen zašklebíme či mávnem rukou. Je to něco co je nepodstatné, něco při čemž se nám vybaví tyto vlastnosti: lěž, krádež a lidská blbost. Ano, to je ono... Ale však je to také něco co řídí a manipuluje s našemi životy. Je to něco co volí cestu našeho národa. Tak si to vemte a zamyslete se nad našemi politiky a teď si vemte, že mají ve svých rukou náš národ... A sakra! Tak tohle nedopadne dobře!

Tentokrát pro ty nechápavé menší přirovnání:

 

Bylo nebylo jeden vůz a ten vůz vezl zlato, ale také prince a ten princ byl krásný a odvážný a byly o něm hrdinské povídky. Princ se jmenoval Česko a měl své strážce. Lidi na jeho ochranu při cestě vybrali tyto rytíře: ČSSD a ODS. Je-li jednou cestou temným lesem a ČSSD a ODS se nemohli dohodnout kdo povede vůz, zápasili mezi sebou. Nejdřív slovně a pak fyzicky. Poté oba sebrali zlata co pobrali a nechali prince i s vozem osudu a bůch ví jak to snim dopadlo..

 

Takhle nějak to i dopadá s naším národem. Říkáte: Byl by jsi stejný, jen děláš hrdinu...

Ročně tudy protečou potoky peněz, tak kdo by si nenabral svůj hrnec? Každý ,ale pokud jsem za něco placen, tak ať aspoň vimza co. Jak už se říká: Nejdřív práce a pak koláče! ale tam leda takhle: Nejdřív koláče a pak ještě fakáče! Když se tedy řekne politici uvědomíte si, že se řeklo blbci. Tak to je zřejmí! Tak to taky změňme a nevolte blbce:

http://i.idnes.cz/09/071/gal/JB2c4f0e_ods.jpghttp://blog.idnes.cz/blog/6820/86297/paroubek.JPG